Opsætning af udgående mail server (SMTP)

E-mail - Opsætning af udgående mail server (SMTP)
3: smtp.3.dk

Clearwire: smtp.clearwire.dk

ComX: mail.comxnet.dk

Dansk Bredbånd: smtp.dbmail.dk

Fullrate: smtp.fullrate.dk

Perspektiv Bredbånd: mail.pbhome.dk

Stofa: mail1.stofanet.dk

TDC: asmtp.mail.dk (Port 25 udskiftes med port 587)

TDC Erhverv: pasmtp.tele.dk

Telenor: mail.telenor.dk

Telia: smtp.telia.dk

Uni2: inet.uni2.dk

Vi anbefaler at du anvender én af ovenstående servere, men såfremt du ikke har den mulighed, så kan du opsætte din mailkonto til at anvende vores udgående mailserver, dette gøres på følgende måde:

1. Sæt din udgående mailserver til asmtp.curanet.dk

2. Sæt din udgående mailserver til at kræve godkendelse og sæt den til at anvende samme login oplysninger som på serveren til indgående post, dette gøres typisk under avancerede konto indstillinger/flere indstillinger.

3. Kontroller at den udgående server port står til "8080" eller "587".